Calatorii

An UNTOLD Story

Untold Festival

Cluj Napoca – UNTOLD Festival

Dea lungul timpului în care am scris, am păstrat mereu o poveste pentru mine. Este vorba de o poveste specială, o poveste despre energie, prieteni și muzică. Deși poate sună cliché, muzica a fost dintotdeauna o componentă importantă a personalității mele, cu atât mai mult cu cât îmi alimentează emoțiile și amintirile.

Și că veni vorba de emoții, amintiri și energie, ce loc poate fi mai bun pentru a găsi aceast combo dacă nu la un festival de muzică electronică? Poate ați anticipat incă din titlu că este vorba de Festivalul de Muzică Electronică de la Cluj Napoca – UNTOLD.

Ocazia de a participa la acest festival am avut-o acum doi ani și pot spune că a fost o experiență neprețuită: pentru cei care au participat la acest festival, sentimentul de întreg probabil nu le este străin, iar pentru cei ce nu au avut încă ocazia, dați-mi voie să vă duc în acea lume.
Călătoria către cele 4 zile la Cluj Napoca a început în Constanța: călătorie la care se adaugă prieteni dragi sufletului, un bilet de tren și 15 ore de glume, râsete, povești, poze, voie bună și oameni noi.

Cazarea

În ceea ce privește cazarea, nu vă gândiți că am ales să stăm la hotel, ci am ales să închiriem un apartament care ne-a permis să avem tot ce ne trebuie într-un singur loc și să ne păstram bugetul pentru distracția care ne aștepta. Venind vorba despre acest apartament, țin să îi mulțumesc Ameliei pentru șederea plăcută în Cluj, fiind una din persoanele dragi mie, cu care nu voi ezita să mă întâlnesc ori de câte ori voi avea ocazia.

Persoanele care au fost la UNTOLD, sau la un festival de muzică, știu că locul de cazare trebuie să se încadreze foarte bine în buget, ținând cont că sunt foarte multe locuri de vizitat și lucruri de încercat. Așa că dacă vă doriți să încercați o astfel de experiență plănuiți-o cu atenție și în detaliu.

Locația

Atât locația festivalului UNTOLD, cât și decorul orașului Cluj Napoca, au fost decorul perfect pentru aventura mea. Imaginați-vă un loc plin de culoare, gălăgie și energie. Arena Cluj a fost gazdă unei noi lumi, a cărei oameni au vibrat în același timp și mod, simțind la unison emoțiile fiecărui bit.

Despre UNTOLD

UNTOLD a fost și este depre unitate: să vezi și să simți cum mulțimea de oameni rezonează perfect și în același ritm cu fiecare notă și fiecare drop. Este o lume într-o altă lume, deconectată de stres și probleme, o lume în care toți devenim prieteni pentru că avem același scop: muzica bună, distracția și cât mai multe amintiri de făcut.

Sunt fericită și ajung în acea lume de fiecare dată când mă gândesc la acele 4 zile, la artiștii mei favoriți pe care i-am putut asculta live (ATB, Duke Dummond, Fedde Le Grand, Aronchupa, Lost Frequencies, Gramatik, Armîn van Burren, David Guetta, Dimitri Vegas Like Mike), la tot dansul și la energia de care am dat dovadă dansând de la apus până la răsărit.

Am menționat mai devreme de decorul orașului Cluj care debordează de viată și poveste, motiv pentru care trebuie să vă îndemn să-l vizitați.

Noi în acele zile am vizitat Grădina Botanică Alexandru Borza

Un cadru plin de păduri răcoroase perfecte pentru plimbări lungi, liniștite sau pentru stat la umbra unui copac.

Salina Turda

A fost un alt loc ce ne-a găzduit și uimit prin frumusețea debordantă, prin armonia dintre ceea ce poate crea natura și omul deopotrivă.

Untold festival

Trebuie să știți, înainte de toate, că o astfel de călătorie nu este una usoară sau de leneveală: tot ceea ce inseamnă UNTOLD este motivul pentru care corpul va simți nevoia să se miște, să dansez , să fie curios și să meargă în căutare de noi răspunsuri. Sper ca anul acesta să am din nou ocazia să particip la acest festival și, cine stie, poate ne vedem acolo!

You Might Also Like

Niciun comentariu

    Lasă un răspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.