Sanatate

Apa infuzata

infused water, apa infuzata

This post is also available in: English

Apa infuzata – un miracol delicios pentru corpul meu

Apa infuzata este pentru mine o alternativă pentru sucurile dulci și acidulatv(pe care le consumăm foarte des pe parcursul verii).

Așa cum știți deja, îmi place să acord foarte multă atenție ritualului propriu de îngrijire. Așa că de cele mai multe ori caut tot felul de rețete care să îmi revigoreze tenul și corpul după o zi lungă.
Consider că fiecare femeie ar trebuie să aibă parte de acest ritual de îngrijire cel puțin o dată pe săptămână. Pentru a putea fi mai încrezătoarea în frumusețea și în feminitatea sa. Și pentru că vreau să vă fac curioase să încercăm diverse lucruri. Am hotărât să vă vorbesc astăzi despre beneficiile apei infuzate și să împărtășesc cu voi diferite rețete. Care pe mine mă ajută foarte mult după o zi stresantă.

 

Atenție: Spălați foarte bine toate fructele și legumele înainte de a le folosi pentru infuzie și nu uitați să folosiți apa plată.

Apa infuzata Lămâie, Ghimbir, Castravete, Mentă

 

Ingrediente:

 •  Carafă de 1L;
 •  1 Lămâie;
 •  1L Apă plată;
 •  1 Castravete;
 •  2-3cm Ghimbir;
 •  4 Frunze de mentă;

Instrucțiuni:

 1. Tăiați lămâia, castravetele și ghimbir-ul în feliuțe mici.
 2. Adăugați-le în carafe împreună cu apa plată.
 3. Acoperiți carafa cu o folie alimentară.
 4. Lăsați la frigider peste noapte

Aceasta este doar una dintre rețetele care pe mine mă încântă după o zi lungă. Încerc să am o alimentație echilibrată. De aceea încerc să țin cont de aportul de vitamine al fructelor chiar și în cazul produselor cosmetice.

Încerc să întroduc fructele în ritualul meu zilnic de frumustete tocmai. Ele îmi aduc aminte de copilărie și de perioada în care consumam fructe din grădina bunicilor pe tot parcursul verii. Am fost norocoasă să am o alimentație echilibrată încă de când eram mică. Iar acum încerc să îmi păstrez acest obicei.

 

Beneficiile apei infuzate

Apa infuzata are foarte puține calorii și reușește să mă răcorească în zilele toride de vară. De obicei încerc să amestec tot felul de fructe. In fiecare zi încerc să iau cu mine la birou o astfel de apă cu un alt gust. Tocmai pentru a nu mă plictisi prea repede de un aumit fruct.

M-am documentat foarte mult în legătură cu beneficiile apei infuzate. Deși este foarte ușor de preparat reușește să aibă un rol foarte important atât în viață mea cât și în a voastră. Dacă până acum nu a-ți încercat încă aceste rețete, vă invit la cumpărături.

 

Încercați să cumpărați fructe cât mai proaspete tocmai pentru că gustul apei să fie cât mai accentuat. Aromele mele preferate sunt cele fresh însă prietenele mele adoră și aromele mai dulci.Cerul e limita când vine vorba de infuzii.

Mai jos o să va las câteva combinații pentru alte rețete cu care puteți experimenta acasă:

 • Castravete, Limetă, Căpșună, Mentă
 • Pepene, Mentă.
 • Portocală, Castravete
 • Citrice, Pătrunjel

 

Mai multe articole despre sănătate aici.

Love, Aisel.

Aspire to Inspire!

You Might Also Like

Niciun comentariu

  Lasă un răspuns

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.