Frumusete

Cum Să Ai O Atitudine Feminină

feminitate, Atitudine Feminina

This post is also available in: English

Feminitatea mă inspiră

Mă inspiră să văd o femeie frumoasă din cap până în picioare, cât și gesturile care o fac atât de femeie.
Acest articol este scris pentru acelea dintre noi care caută să își îmbunătățească atitudinea, aparența pentru a se simți mai bine în pielea lor. Fie că își doresc o schimbare de imagine sau mici ajustări, am adunat câteva idei pe care eu le pun în aplicare și care mă ajută să îmi mențin și sa îmi evidențiez feminitatea.

A avea o atitudine feminina nu este același lucru cu a avea o atitudine feministă. Sunt două capete opuse. Pe când feminitatea înseamnă vulnerabilitate și recunoașterea acesteia, o atitudine feministă neagă această vulnerabilitate. Este ok să fim și feminine, și feministe, este alegerea fiecăreia dintre noi. Este libertatea fiecăreia să își ghideze viața după principiile care consideră că au sens pentru sine.
Feminitatea este cea care le dă voie bărbaților să își împlinească rolul masculin fără prea mult efort. Pentru mine feminitatea înseamnă să accepți cine ești și să răspândești în jurul tău delicatețe, iar o atitudine feminina vine din modul în care ne comportăm și din gesturile pe care le facem. Modul în care ne purtăm spune foarte multe despre noi ca femei, și este una din zonele pe care le vom analiza, pe lângă imagine și stil.

Imagine:

În primul rând, pentru că suntem aparținătoarele ”sexului frumos”, un aspect îngrijit este foarte important. Igiena trebuie menținută foarte bine. De asemenea, unghiile trebuie să fie îngrijite, fie că le porți naturale, date cu lac ori porți aplicații cu gel sau unghii false.
Un alt aspect de care trebuie să avem grija este mirosul. Ca femei a avea grijă de felul în care mirosim ne poate aduce mai aproape de o prezență plăcută în grupul nostru de prieteni sau în societate. Grija pentru corp include și absența părului inestetic din unele zone vizibile ale corpului pe care le cunoaștem foarte bine 🙂

Utilizează produse de makeup atât cât poți sau cât te simți confortabil, nu trebuie sa te transformi într-o drag queen pentru a fi feminina. Uneori, simplu și natural este tot ce avem nevoie pentru a avea un aspect îngrijit.
Obișnuiește să folosești metodele moderne de a-ți pune în valoare frumusețea exterioară și a oferi celorlalți o prezență plăcută vizual, delicată, eleganta.

Stil:

feminitate, stil, Atitudine Feminină

 

Feminitatea este exprimată și prin ceea ce purtăm, dar nu tot ce purtăm ne va face să arătăm feminine. Hainele în primul rând trebuie să fie curate. Fiecare avem stilul nostru vestimentar. Fie că este clasic, office, casual, girly, acestea au scopul de a ne ajuta să exprimăm cine suntem, dar fără cuvinte. Ne fac să ne simțim bine, confortabil, și încrezătoare. Poartă hainele care îți plac, care îți definesc personalitatea, cu un touch feminin. Acest touch feminin la care mă refer poate fi – părul desfăcut, accesorii, și aspectul îngrijit de care am vorbit mai devreme.

Poartă rochii dacă te simți bine în ele, fuste. Poartă-le cu decență și vei aduce un plus feminității tale. Nu este obligatoriu să arăți prea multă piele sau prea mult decolteu pentru a fi feminina. Poartă-le cu atitudine, pentru că sunt singurele articole vestimentare, pe lângă pantofii cu toc, care sunt purtate numai de femei. Poartă lenjerie de corp care te face să te simți feminina.
Accesoriile nu merită să fie uitate în cutia cu bijuterii. Încă din cele mai vechi timpuri bijuteriile erau folosite pentru a le înfrumuseța pe femei, la fel ca si machiajul. Așa că ar fi o pierdere să nu le purtăm.

Comportament:

O atitudine feminina vine din felul în care ne comportăm atât cu ceilalți cât și cu noi însene. O atitudine feminina înseamnă și frumusețe interioară pe care o manifestăm în comportamentul nostru.
Un bun început pentru a dezvolta o atitudine feminina este să te accepți pe tine însăți și cu bune și cu rele. Astfel vei deveni mai încrezătoare în tine însăți și probabil că nu te vei mai simți nevoită să concurezi cu alte femei. Totul este la tine, trebuie doar să devii conștientă de asta.
Acceptă-ți corpul pe care îl ai. Apoi este esențial să îți cunoști valorile, să acționezi în consecință și să ai un comportament civilizat în casă, dar și în public.
Adoptă o postură corporală dreaptă: inspiră respect de sine și cere respect de la ceilalți. Te va face să arăți mai înaltă, mai hotărâtă și mai încrezătoare în forțele proprii.

Fii deschisă către ceilalți și nu le reteza ideile sau dorința de a comunica. Nu te angaja în bârfă și nu te simți obligată să acoperi momentele de tăcere din conversație.
Fii blândă cu tine și cu ceilalți, acceptă să fii ajutată atunci când ți se oferă, sau oferă tu ajutor. A ne comporta cu compasiune față de alte persoane exprimă delicatețe și putere în același timp.
Caută să fii cât mai autentică. Nu te simți obligată să corespunzi mereu sau să joci un rol inconfortabil care nu te definește. Nu trebuie să fii altcineva decât ești.
Păstrează misterul. Misterul este specific unei femei. Pentru a-l păstra nu sări să spui totul despre tine imediat. Nu te servi pe tavă și nu te oferi imediat celorlalți.
Zâmbește. Toată frumusețea se strânge pe chipul nostru când zâmbim. Suntem mai frumoase, mai luminoase, mai feminine.

Poartă-ți feminitatea cu mândrie.

Ce faci tu ca să ai o atitudine feminina? Ce crezi că face o femeie să să fie feminina? Scrie-mi în comentarii ca să putem învăța una de la cealaltă.eminina

Love, Aisel.

Aspire to Inspire!

You Might Also Like

Un comentariu

  • Răspunde
    Nadejda
    octombrie 11, 2018 la 12:49

    Femeia trebuie sa aibă un aspect îngrijit și fina la atingere, gingasa.Mereu sa fie îmbrăcată cu culori cat mai deschise.. florale cu culori aprinse..Parfumata cu miros dulce delicat..pe tocuri ca sa arate mai feminina , elegantă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.