Frumusete

Top 6 Fonduri de ten pentru un ten mixt spre gras

cel mai bun fond de ten

This post is also available in: English

Cel mai bun fond de ten pentru un ten mixt spre gras?

 

Ştiu că în perioada verii cele mai multe dintre voi abordează un look cât mai natural. Dar mie îmi place să mă adaptez mereu în funcţie de cerinţele fiecărui anotimp. Acord tenului meu foarte multă igrijire şi încerc să folosesc produse care îl fac mereu să strălucească de luminozitate.

Recunosc că aceste produse nu sunt foarte ieftine însă din punctul meu de vedere foarte importantă este calitatea. Investind în această calitatea am parte de un ten luminos şi fără probleme.

Îmi place să folosesc fondul de ten chiar şi în perioada verii. Adaptându-l bineînţeles la culoarea tenului meu. De cele mai multe ori folosesc un fond de ten cu factor de protecţie pentru a împiedică îmbătrânirea tenului. Va sfătuiesc şi pe voi să încercaţi aceste produse care pe mine personal nu m-au lăsat niciodată la greu. Nu mă pot decide să va recomand un singur produs. Deoarece mie îmi place să fac combinaţii. Aşa că de cele mai multe ori combin aceste fonduri de ten între ele pentru a obţine diverse nuanţe au texturi pe care mi le doresc.

Cel mai bun fond de ten din categoria noastră trebuie să ne dea o textură fină si fără luciu.

Mai jos vă prezint o mică listă cu fodurile mele de ten preferate:

 

  1. Makeup Forever HD – High DefinitionCel mai bun fond de ten care are o textura uşoară, acoperire mică spre mediu. Imi place pentru că este aproape invizibil pe piele îl pot purta ziua fără probleme. Dă un aspect pielii foarte catifelat şi fără imperfecţiuni.
  2. Makeup Forever Mat VelvetEste un fond de ten matifiant, face ca pielea grasă să fie mată şi plăcută că aspect, rezistent la apă, îl folosesc ziua cu mare încredere.
  3. Note Mattifyng ExtremeEste un fond de ten extrem de matifiant, are o acoperire medie spre mare, da un aspect tenului foarte perfect (flawless) îmi place să îl folosesc seară.
  4. MAC Studio SculptEste un fond de ten cu acoperire medie spre full, este puţin gras, ceea ce mă face să îl folosesc numai iarna când tenul devine uşor uscat.
  5. Clarinse Skin IlusionAcoperire mică spre medie, crează o complexitate randiantă şi dă un aspect pielii foarte plăcut, este uşor gras şi îmi place să îl folosec în sezonul rece.
  6. Magic Foundation de la Charlotte Tilburyun fond de ten perfect pentru toate tipurile de ten inclusic cele mature, are o acoperire mare dar nu încarcă, îmi place să îl folosesc seară.

 

Toate cele enumerate mai sus sunt preferatele mele momentan şi nu mă lasă niciodată la greu. Aşa că vi le recomand să le folosiţi cu mare plăcere.

Şi cum întodeauna este loc de mai bine mi-ar plăcea foarte mult să îmi împărtăşiţi părerile şi experienţele voastre cu mine, care este fondul vostru de ten favorit şi de ce?

 

Love, Aisel.

Aspire to Inspire!

 

You Might Also Like

Niciun comentariu

    Lasă un răspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.