Frumusete

Metode pentru a obtine o piele strălucitoare natural

piele stralucitoare - glowing skin naturally

This post is also available in: English

Cum să obții o piele strălucitoare natural

Odată cu sezonul estival am decis să acord mai multă atenție pielii mele și să mă răsfăț puțin. Îmi place să cred că o femeie încrezătoare în sine este o femeie care arată bine. Eu mă simt cel mai bine în pielea mea atunci când corpul meu arată și se simte bine, de aceea acord destul de mult timp îngrijirii personale.

  • Așa că astăzi vreau să vă dezvălui câteva dintre micile mele secrete cosmetice și de ingrjire a corpului.Pentru a obține o piele strălucitoare natural este foarte important ca mai întâi, înainte de duș, să periați pielea cu o perie specială pentru corp, mișcările se fac de jos în sus, ușor și delicat timp de câteva minute.
  • O altă metodă de tonifiere a pielii pe care eu o folosesc foarte des este cea a dușurilor alternative. După ce a-ți terminat de făcut duș încheiați cu o combinație de apă caldă – apă rece pe tot corpul repetați de 3 ori. ( 1 minut apă caldă – 10 seconde apă rece / mereu ultimul ciclu să se termine cu apă rece)
  • Apoi, un alt pas foarte important al acestui ritual pe care eu îl consider foarte eficient este exfolierea cu cafea,zahăr și ulei de cocos. Puneți două linguri de cafea, două de zahăr brun, două de ulei de cocos. Amestecați toate ingrendientele într-un bol și frecati tot corpul cu mixul obținut, clătiți cu apă călduță apoi hidratați cu ulei de cocos.

Proprietățile uleiului de cocos sunt recunoscute atât din punct de vedere cosmetic cât și din punct de vedere homeopat, așa că mie îmi place să iau câte o linguriță de ulei de cocos în fiecare dimineață pentru menținerea sănătății și a siluetei. O piele strălucitoare arată cel mai bine pe un corp bine îngrijit.

Un bronz natural va face ca aspectul pielii să fie mai strălucitor, recomand ca înainte de expunerea la soare să nu faceți duș pentru că uleiul natural eliberat de piele este mult mai benefic pentru absorbția vitaminei D din razele soarelui, recomand să stați 30 minute pe față și 30 minute pe spate.

Sper să vă fie de folos.

O zi bună tuturor!

 

Love, Aisel.

Aspire to Inspire!

You Might Also Like

Niciun comentariu

    Lasă un răspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.