Sanatate

De azi nu îmi mai pierd timpul cu…

de-azi

În ultima vreme mă simt fericită, mă simt împlinită! Dacă mă întrebați care este motivul probabil că nici nu am să știu să vi-l spun, dar undeva acolo în adâncul meu există și are legătură cu anumite alegeri pe care le-am făcut în ultima perioadă.

Probabil că îmi dau voie să fiu fericită… mă simt împlinită și iubită de oamenii care mă iubesc cu adevărat, oamenii care mă susțin în tot ceea ce fac. Mă simt binecuvântată pentru oamenii valoroși din viața mea!

Faptul că mă trezesc în fiecare dimineață și mai fac un pas către visul meu, că sunt sănătoasă iar oamenii pe care îi iubesc sunt și ei la rândul lor sănătoși mă face să radiez de bucurie!

Binele și frumosul îmi dau sens

Am întâlnit oameni minunați în ultimele două luni, oameni de la care am învățat câte ceva despre viață, oameni frumoși pe care îi port în suflet și pe care pot spune că îi iubesc!

Îmi plac oamenii care știu ce vor de la viață, care nu se victimizează și nu bârfesc pe la colțuri realizările altora! Îmi plac oamenii care se iubesc cu adevărat și nu aruncă cu noroi în realizările altora căutând să îi denigreze pe ceilalți!

Oamenii frumoși se văd de la o poștă, iar cu timpul am învățat chiar să îi „citesc”.  Toate aceste situații în care întâlnesc persoane valoroase îmi aduc fericire, îmi aduc bucurie și sens. Deoarece prin ei îmi pot descoperi și eu tot mai mult ființa mea, sufletul meu și pot crește spiritual și rațional. Nu îmi place să stau pe loc și nici nu cred că e în firescul omului să facă asta.

Hotărârea pe care am luat-o e ca de azi să nu îmi mai pierd timpul  cu oameni de la care nu am ce învăța, oameni care nu știu să împrăștie bunătate și iubire, oameni iraționali care se dau după cum bate vântul, oameni care țin relațiile calde doar pentru a le fi lor călduț și bine!

Viața pe care o am și pe care o consider un dar, îmi doresc să o trăiesc cât mai frumos alături de persoanele dragi mie și care contează cu adevărat! Concluzia …Fă Rai din ce ai!

Love, Aisel

Inspire to aspire!

 

 

You Might Also Like

Niciun comentariu

    Lasă un răspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.