Despre mine

About me Aisel blogger

This post is also available in: English

Salut! Bine ai venit pe blogul meu. Eu sunt Aisel și sunt sigură că vom fi bune prietene.

Sunt veselă, optimistă, creativă și ador să folosesc aceste trei calități în ceea ce fac. Iubesc să inspir oamenii de lângă mine să se simtă bine și să se bucure de viață.

În acest colțișor virtual mă concentrez pe cele trei mari pasiuni ale mele: frumusețea și cum să ne-o amplificăm prin makeup și ritualuri de îngrijire, călătoriile și tot ce ține de acest domeniu și nu în ultimul rând sănătatea și cum să ne-o menținem și să ne-o îmbunătățim.

După cum probabil știi deja de pe profilul meu de Instagram, sunt foarte pasionată de makeup și de frumusețe. Consider că machiajul este o artă fină special concepută pentru femei, pentru a ne ajuta să ne simțim cele mai frumoase.

Încă de când eram mică mi-a plăcut la nebunie să desenez și să mă machiez. Îmi amintesc că foloseam rujurile și fardurile mamei mele, ca probabil cele mai multe dintre noi ;), și mă machiam cât de frumos știam eu pe atunci. Chiar dacă nu întotdeauna îmi reușea machiajul, după cum mi se spunea, eu eram sigură că este o capodoperă. Azi am adus makeup-ul la alt nivel, perfecționându-mi în fiecare zi tehnicile.

Iubesc animalele foarte mult și le ajut de fiecare dată când am ocazia.

Îmi place să mă plimb și să experimentez lucruri noi. De la plimbări mici în aer liber, până la călătorii prin alte țări și orașe 🙂 pe care vă las pe voi să le descoperiți aici.

Despre Blog

BeautybyAisel.com este spațiul meu presărat cu frumusețe, sănătate și explorarea lumii, dedicat ție. Aici am adunat experiența mea de peste ani din domeniul frumuseții, wellness-ului și călătoriilor pentru a te inspira să te simți excelent și să arăți bestial!

Pe BeautybyAisel te poți aștepta să găsești totul despre un stil de viață sănătos combinat cu:

Beauty: aici găsești totul despre make-up, îngrijire personală, frumusețe interioară și exterioară, tutoriale makeup, review produse, outfituri, dezvoltare personală.

Health: aici scriu despre super rețete sănătoase și gustoase, idei de exerciții pentru modelare corporală, tonifiere, rețete delicioase pentru vegetarieni la care ar pofti și cei care consumă carne, idei pentru a te simți bine emoțional.

Travel: este un loc pentru a te inspira din experiențele pe care le-am avut în diferite colțuri ale lumii, destinații interesante, ghiduri și sfaturi despre cum să îți planifici călătoriile.

Scopul acestui blog este promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat pentru că până la urmă nu trebuie să te lași condusă de viață, ci poți tu să alegi să o conduci. Nu trebuie să alegi între sănătate și fericire deoarece sunt același lucru. Dar fericirea este o alegere.

BeautybyAisel – Happiness is a choice

Creat din dorința de a vă inspira să fiți cele mai frumoase, vă invit să descoperiți blogul, să vă bucurați de ceea ce sunteți, și să vă simțiți bine în pielea voastră, dragi femei frumoase!

Dacă vrei să îmi scrii o poți face completând formularul de Contact. Mi-ar plăcea să îmi spui câte ceva despre tine 🙂
Dacă dorești să colaborăm, scrie-mi pe business@beautybyaisel.com
Dacă vrei să fii parte din familie și să primești ultimele noutăți din Beauty, Health și Travel, abonează-te la Newsletter

Love, Aisel
Aspire to Inspire!