Frumusete

30 De Lucruri Despre Mine

facts about me / Eu cu Mine Despre Mine

This post is also available in: English

Eu cu Mine Despre Mine

Știu că pagina Despre mine a unui blog este cea mai citită dintre toate, și în completarea ei vin cu o listă de 30 de lucruri despre mine pe care sunt bucuroasă să le împărtășesc cu voi.

Odată ce am început să scriu despre lucrurile care mă ajută să fiu frumoasă, în formă, și despre experiențele mele din vacanțe, am realizat că blogul meu devine din ce în ce mai deschis către voi.

Am arătat colțișoare ale celor trei pasiuni ale mele și am decis că a venit timpul să mă aduc și pe mine în joc într-un mod mult mai personal.

Îmi place ideea că așa ne vom cunoaște mai bine și vom dezvolta o frumoasă relație de prietenie 🙂

Așa că pentru cei sau cele care își doresc să mă cunoască, întind eu prima mâna și dezvălui 30 de lucruri despre mine:

1. M-am născut în anul 1986.

2. Sunt zodia Balanță, dar știu că asta nu înseamnă neapărat ceva 🙂

Faptul că știm semnul zodiacal al cuiva nu înseamnă că acea persoană este pecetluită să fie exact așa cum este descrisă de acea zodie. O persoană este mult mai complexă de atât, iar uitându-ne numai din această perspectivă a zodiilor riscăm să ne limităm felul în care ne vom raporta la acele persoane pentru că noi credem că știm deja ceva despre ele. Ei bine, dacă facem asta avem mari șanse să ne înșelăm și să pierdem din vedere unicitatea fiecărei persoane.

3. Am 1.50 m (4’9”). Știu, sunt adorabilă.

A fi minionă este unul din atuurile mele care mă fac să arăt mai tânără, lăsând la o parte ritualurile mele de frumusețe. În plus, tocurile mi se potrivesc de minune. Frumusețea există în fiecare femeie, indiferent de înălțimea ei.

4. Îmi place numele meu.

Aisel este un nume cu origine din Turcia și din Azerbaijan și înseamnă ”clar de lună”. Este un nume rar folosit și mi-l port cu mândrie.

5. Sunt perfecționistă.

Îmi plac lucrurile bine făcute, atât de bine încât sunt perfecte. Îmi place un machiaj perfect, manichiură perfectă, și nu numai. În tot ceea ce întreprind urmăresc perfecțiunea.

6. Îmi displac minciunile.

Sinceritatea pentru mine este foarte importantă. Este una din valorile umane care ține împreună oameni. Minciuna pe de altă parte mă face să mă îndepărtez de acele persoane care o folosesc. La ce bun să petrec timp cu o persoană care nu este sinceră și mă minte? Înțeleg că oamenii au diferite motive pentru care mint, dar pentru a avea o prietenie sau o relație frumoasă consider că minciuna trebuie să lipsească din ea.

7. Sunt o învingătoare din toate punctele de vedere.

Tăria interioară și a caracterului, ambiția și perseverența sunt cheia triumfului meu. Îmi împlinesc scopurile și depășesc obstacolele, fie ele mici sau mari, pentru a-mi realiza dorințele. Sunt o luptătoare din multe puncte de vedere. Sunt o femeie puternică și doresc să inspir alte femei să fie și ele puternice.

8. Nu îmi place că unii oameni se plâng constant de un lucru fără să încerce măcar să schimbe ceva.

Exemple sunt foarte multe, cu siguranță că și voi știți pe cineva care face asta. Pun pariu. Puterea schimbării se află în noi, dar din păcate unele persoane nu și-o pot accesa și rămân așa în această stare de plângere, în care își plâng de milă fără să facă nimic care să le schimbe situația. Ori nu pot, ori nu vor să își îmbunătățească situația, decizia le aparține, dar nu îmi place să văd o persoană în această stare. Evident, eu când văd că asta se întâmplă, intervin și îmi ofer ajutorul, dar de multe ori totul este dat la întors și tot revenim la ”nu știu de ce … ” sau ”eu nu pot să … ”. Eu chiar cred că atunci când îți dorești ceva faci totul ca să poți să îl obții, dar dacă nu îți dorești de fapt, vei găsi scuze. Am trăit asta pe pielea mea.

9. Îmi place mâncarea bună la nebunie, de aceea îmi gătesc acasă 😉

Ador felurile de mâncare bine gătite, special pentru nevoile și pe gustul meu. Acasă îmi gătesc tot ce am poftă și îmi place să mănânc sănătos. În plus, am primit foarte multe complimente pentru mâncărurile pe care le-am gătit pentru familia mea și pentru prieteni 🙂

10. Ador să fac sport.

După fiecare sesiune de cardio mă simt excelent. De mult timp am inclus în stilul meu de viață sportul. Este extrem de benefic pentru tot ceea ce însemnăm noi oamenii: corp, minte și spirit. Starea de bine din timpul exercițiilor și rezultatele pe care le am mă fac să iubesc sportul și să îl practic regulat.

11. Fac ce îmi place și o fac obsesiv 😛

Tind să repet activitățile care îmi fac plăcere atât de mult în cât ar suna sau ar părea că am făcut o obsesie pentru activitatea respectivă. Cred că pe undeva se leagă și de perfecționismul meu 🙂

12. Fac complimente doar dacă văd că tu chiar meriți :))

Și dacă am făcut un compliment, atunci chiar am vorbit serios.

13. Nu îmi place rutina. O detest.

De aceea caut tot mereu să fac lucruri noi. Așa îmi fac o viață bogată și diversă în activități în care nu mă plictisesc și din care învăț și cresc ca om. Noul este cel care mă scoate din rutină, vânez spontaneitate și aventuri.

14. Caut perfecțiunea în tot ceea ce fac și iubesc aproape tot ce este perfect.

Cred că întotdeauna este bine să dăm tot ce este mai bun din noi, să facem lucrurile cât mai bine cu putință. Fiind propriul meu critic mereu îmi îmbunătățesc abilitățile și văd frumosul și perfecțiunea în fiecare lucru pe care îl fac.
Cum poți să nu iubești perfecțiunea? O melodie frumoasă, natura, frumusețea, un film bun, chiar noi oamenii, toate sunt aspecte ale perfecțiunii, iar eu iubesc fiecare din aceste aspecte.

15. Iubesc sinceritatea.

Sunt o persoană sinceră. De aceea voi căuta compania persoanelor care sunt sincere. Cred că relațiile care se bazează pe sinceritate au cea mai mare șansă să fie relații de calitate. Îmi doresc relații de calitate cu persoanele din viața mea, de aceea ofer sinceritate și cer sinceritate înapoi.

16. Sunt nebună după filme și jocuri horror.

Da, genul meu preferat de filme și jocuri este genul horror. Ador să mă joc un joc bun ca: Outlast sau Until Dawn. Acum aștept cu sufletul la gură să mai apară câte un film sau joc horror nou. Să vedem prin octombrie ce iese. Deși mi-ar fi greu să aleg numai unul, filmul meu preferat este The Silence of the Lambs. Brrr, horror, dar le ador.

17. Îmi place să râd și ador oamenii veseli și pozitivi.

Mă înconjor de astfel de oameni pentru că îmi fac viața mai frumoasă. Mă simt bine cu astfel de persoane care sunt o binecuvântare 🙂 și îmi place să avem sesiuni bune de râs cu poftă.

18. Îmi place dezvoltarea personală.

Sunt în plină dezvoltare și mă schimb mereu. Îmi place să fiu cea mai bună versiune a mea care pot fi, iar cărțile și articolele de dezvoltare personală mă ajută enorm în acest sens.

19. Îmi plac călătoriile.

Călătoriile sunt un mod prin care văd părți ale lumii, învăț despre acele locuri, dar și despre mine. Cu fiecare călătorie pe care o fac mă întorc mai bogată sufletește și cu amintiri foarte frumoase. Am mers prin multe locuri și am scris deja despre câteva din ele, dar o mulțime vor urma. Așa că vă rog să vă cablați la blogul meu ca să prindeți noutățile 🙂

20. Îmi place arta.

De mică am avut înclinații artistice și am fost atrasă de artă. Mult timp am desenat, și mai fac asta din când în când. Ce altă dovadă avem pentru frumusețea spiritului uman dacă nu creațiile din picturi, desene, muzică, sau cele literare?

21. Scrisul nu este pasiunea mea, dar iubesc să blogging :))

M-am îndrăgostit de blogging de când am început acest blog și fac tot ce pot pentru a-l face să vorbească despre pasiunile mele și despre mine, și mai ales să fie o sursă de inspirație și ajutor pentru voi. Cred că este o cale eficientă de a ajuta mii de oameni în același timp. Tot așa, cred că oferă mediul cel mai bun unde îmi pot așterne gândurile și experiențele în liniște.

22. Uneori nu mă pot opri din vorbit, alteori nu scot un sunet.

Îmi place să vorbesc, să povestesc, dar îmi place să și ascult. Și când am momente în care nu vorbesc este pentru că fie ascult, fie iau o pauză de la vorbit 😛

23. Admir personajele negative din filmele cu eroi.

Și ele au calități care le fac speciale. Admir chiar inteligența unor astfel de personaje și capacitatea lor de a face orice pentru a-și duce la capăt scopurile. Personajul meu favorit din rol negativ este Joker din Batman. Mai îmi place și de Harley Quinn, dar ea este pe locul doi, după Joker.
Chiar dacă de multe ori aceste personaje sunt înfrânte și binele câștigă, au avut parte de o aventură pe cinste, la fel și noi cei care le vedem în acțiune. Vorbind de acțiune, în orice film intriga este dată de prezența unui personaj sau eveniment negativ. Fără existența răului lucrurile nu s-ar mișca în film, la fel ca și în viață. Dacă nu există câtuși de puțin rău, nu ne mișcăm, nu creștem ca oameni și nu ne dezvoltăm.

24. Urăsc răutatea.

Acea răutate gratuită menită să rănească sau să distrugă.

25. Nu îmi place aroganța.

Evit să am în preajmă persoane arogante. Am observat că foarte multe persoane arogante sunt pline de ele și au o foarte mare doza de superficialitate. În plus sunt persoane răutăcioase și invidioase. Sunt persoane lângă care nu îmi pierd timpul, pentru că îmi plac persoanele autentice și deschise cu care pot să am o conversație și cu care pot să râd despre orice fleac.

26. Îmi doresc să învăț să cânt rap, în special pe versurile lui Eminem.

Îmi place muzica lui Eminem și stilul lui. Îmi doresc ca într-o zi să pot să cânt rap ca el.

27. Îmi plac armele.

Armele sunt un simbol al puterii. Ele sunt și bune și rele în funcție de cum sunt folosite. Mie îmi plac pentru că pot oferi siguranță, dar pot inspira și frică.

28. Iubesc animalele.

Sunt și ele niște suflete. Chiar dacă nu vorbesc au modul lor de a comunica cu noi. Când le avem lângă noi, ele ne pot însenina ziua. Ne oferă privirea lor sinceră și înțelegătoare, prezența lor când nu ne simțim bine, se joacă cu noi și sunt foarte haioase de asemenea. Merită toată dragostea și grija noastră.

29. Corpul omenesc mi se pare fascinant.

Cred că corpul nostru este una din cele mai mari minuni ale universului. Este atât de complex și mă fascinează cum fiecare parte are rolul ei, cum acest organism se ține în viață singur fără prea mult efort conștient. Mă refer la digestie, respirație, bătăile inimii, și toate acele procese inconștiente care ne țin vii. Și mai ales la capacitatea corpului de a se adapta la stres și a se autoproteja. Fascinant.

30. Da, îmi place să fiu eu.

Fiecare om este unic în felul său. Eu sunt fericită că sunt EU cu tot ceea ce ține de mine și mă face unică. Mă simt excelent în pielea mea și nu mi-aș dori vreodată să fiu altcineva decât cea care sunt acum. Și ador să fiu ceea ce mă face să fiu eu.

Acum este rândul vostru. Mi-ar plăcea să vă cunosc mai bine. Ce-ar fi dacă mi-ați scrie câte ceva despre voi în comentarii?

Până data viitoare,
Love, Aisel
Aspire to Inspire!

You Might Also Like

Un comentariu

  • Răspunde
    lucree
    martie 22, 2019 la 18:32

    Multumim pentru impartasirea experientei dvs de viata cu noi. Fiecare model conteaxa!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.