Frumusete

Top 4 genti preferate de mine

genti

Gențile preferate și poveștile lor

Zilele trecute, făcând ordine în dressing am realizat că am multe genți. Numărul lor mare nu le face însă pe fiecare dintre ele să fie unice. Pe unele le-am cumpărat din instinct, pe altele din necesitate, iar pe cele cu adevărat unice, le-am luat pentru că m-am îndrăgostit de ele. Atât de felul în care arată cât și de multitudinea de variante în care le pot purta și asorta la diferite evenimente sau stări. Asta m-a îndemnat să vă scriu câteva lucruri despre cele mai favorite tipuri de genți care stau aici în dulap așezate frumos și așteaptă să le împărtășesc povestea care ne leagă.

Gențile sunt ca pantofii, au în memorie amintirile prin care le-ai purtat împreună cu tine

Sunt unele lucruri de care atunci când mă atașez mă las cu greu. Și pentru că le ador atât de mult îmi vine să le port cu mine mereu, cât mai mult posibil. La un moment dat realizez că ele au făcut atât de mult parte din viața mea, au trăit cu mine momente intense, frumoase, triste, pentru că erau acolo când acestea se întâmplau în viața mea. E ca atunci când rememorezi o amintire și îți aduci aminte și cu ce haine erai îmbrăcată atunci când se întâmpla…
Vă spuneam mai sus că azi vă împărtășesc câteva cuvinte despre gențile mele preferate. Prin preferate, însemnând că sunt purtate până la destrămare, deoarece doar eu pot toci obiectele care îmi plac :)).

În stil Channel

Prima preferată a mea este replica clasica de la Channel. Da, știu nu este frumos să umblii cu fake-uri bla bla, dar mie când îmi place un lucru îl cumpăr. Această geantă am cumpărat-o din Grand Bazaar Istanbul pe vremea când vizitam obsesiv Turcia :D. Este de o calitate excepțională și se potrivește de minune atât la ținute casual cât și la elegante .

Daily routine

Al doilea model preferat de geantă din garderoba Aisel este cumpărat de pe Amazon UK și are un design special care m-a făcut să mă îndrăgostesc încă de la primul click. Este neagră, tip sac de mărime mică, accesorizată cu butoni argintii din plastic. Nu a fost zi în care să nu o port și să nu primesc un complimet legat de această mică gentuță , care valorează undeva pe la 162 lei. Din nefericire a început să se desfacă pe la încheieturi, ca dovadă a utilizării zilnice :)). Dacă știți vreun atelier de reparații genți prin Constanța, vă rog să mă anunțați :).

Rucsacul

Când vine vorba de poșete nu mă opresc doar la genți, adaug în colecția „favoritelor” și rucscauri sau ghiozdane. Am unul preferat de culoare neagră, în formă de inimă cu aripi de liliac. Da, 🙂 sună gotic și arată ca atare dar este super fain 🙂 L-am achiziționat de pe Amazon UK la un preț destul de rezonabil. Nu este „de firmă” dar arată bestial și îl port cu drag în fiecare zi. Avantajul lui și norocul meu este că e și destul de încăpător, este fabricat dintr-un material de calitate și are un design unic.

Din nou la modă

În ultima vreme, am observat că au revenit la modă acele borsete de brâu. Mi-am achiziționat și eu una albă din Stradivarius și sunt foarte mulțumită de ea. O port aproape zi de zi, dar în special cu ținutele sport. Este confecționată dintr-un material fin ce imită pielea și cuprinde două buzunare , perfect pentru telefon și un mic portfard :D.

Stilul preferat?

În încheiere vreau să vă împărtășesc că nu am un stil anume, exact, unic de geantă care să îmi placă. Nu îmi place să mi se pună etichete , port tot ce îmi place, nu mă dau în vânt după tot ce este la modă și de firmă. Iubesc și lucrurile anormale și ieșite din tipare, ador hainele și gențile accesorizate ciudat. Nu uitați că nu haina face pe om ! Aveți răbdare să cunoașteți oamenii dincolo de aparențe și etichete și vă garantez că veți fi surprinși să vedeți câte frumuseți sau vulnerabilități se ascund sub aceste haine :).

Love, Aisel
Inspire to aspire!

You Might Also Like

Un comentariu

  • Răspunde
    Gorin No SHO
    mai 11, 2017 la 00:54

    EXCELLENT. FARA ETICHETE,

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.