Sanatate

Top 5 gustari sanatoase

gustari sanatoase-healthy-snacks

This post is also available in: English

Ador gustarile sanatoase

Vreau să vă dezvălui unul dintre micile mele secrete: ador gustările luate între mese. De fiecare dată când intru în supermarket încerc să cumpăr alimente cât mai sănătoase și totuși bogate caloric pentru că din punctul meu de vedere, pe primul loc se află sănătatea mea și a celor din jurul meu.

Recunosc că nu prea îmi place să merg la cumpărături și încerc să evit pe cât se poate cozile interminabile de la supermarket însă în același timp îmi place să îmi aleg singură ingredientele pentru micul dejun, sau pentru gustările de la birou.
Astăzi vreau să va fac și vouă poftă cu câteva gustări care mie nu îmi lipsesc niciodată din geantă. Ca să fiu sinceră, în acest fel încerc să evit tentațiile dulci și pline de zahăr care nu sunt deloc sănătoase.

De fiecare dată când mi se face poftă să mănânc o ciocolată mă întorc la gustările pe care le am în geantă și încerc să mă gândesc că, pentru a avea un corp frumos trebuie să am grijă ce mănânc.
Încerc să îmi ordonez pe cât pot de mult programul și să iau mesele la ore fixe și vă sfătuiesc și pe voi să faceți același lucru.
Să nu credeți că am uitat de voi.

Vă las mai jos o listă cu niște gustari sănătoase și delicioase pe care în mod cert le veți aprecia:

Mix de nuci
Ingrendiente: alune de caju, migdale, alune de pădure, nuci.
Mix de fructe uscate și nuci:
Ingrendiente: alune, stafide negre, stafide verzi, migdale.
Mix de legume
Ingrendiente: ardei roșu, morcov, bețe de țelină, humus.
Tăiați legumele în forme de bețe înmuiați în humus și serviți.
• Mix de fructe
Ingrendiente: struguri, căpșuni, afine, mure.
• Mix de fructe
Ingrendiente: kiwi, pepene galben și căpșuni

 

Toate acestea le pot servi oriunde fie că sunt la birou, în parc, la școală etc. În acet fel, pot avea energie toată ziua, mai ales că după muncă îmi place să mă relaxez o oră la sala de sport. De cele mai multe ori aleg programe de fitness cât mai interactive, spre exemplu zumba.

După o oră de efort, în mod cert am nevoie de o gustare pentru a mă revigora. De cele mai multe ori, alătur acestei gustări un pahar de apă infuzata cu fructele mele preferate.

 

Love, Aisel.

Aspire to Inspire!

You Might Also Like

Niciun comentariu

    Lasă un răspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.