Frumusete

Încearcă înainte de a cumpăra.

Încearcă înainte de a cumpăra, try before you buy

This post is also available in: English

Încearcă înainte de a cumpăra.

Bună fetelor bine ați revenit pe blogul meu, astăzi vom vorbi despre produse cosmetice mai exact a le încerca înainte de a le cumpăra, credeți-mă este mult mai ușor și mai ieftin. Dacă vrei să îți modernizezi aspectul,să faci o mică schimbare sau pur și simplu să găsești idei noi, oprește-te la magazinele de cosmetice pentru ajutor din partea unor experți, dar încearcă înainte de a cumpăra!

Multe companii de cosmetice – inclusiv cele de top precum Chanel, Clarins sau Clinique sunt destul de generoase în privința produselor gratuite. În ceea ce privește companiile mai mici, vei găsi monstre sau produse în cantități mai mici pentru călătorii pentru a încerca produsul înainte de a investi o avere. Și bineînțeles există Sephora locul meu preferat de joacă pentru frumusețe unde sunt încurajată să bag bețișorul la propriu în fiecare borcănaș. 😀

Mai jos găsiți câteva sfaturi pentru atunci când mergeţi la magazinul de cosmetice 🙂

  • Să nu mergi la magazinul de cosmetice atunci când pielea ta își face de cap și mai exact când ai tenul iritat, coșuri etc de ce ? pentru că atunci vei primi îndrumări privitoare la produsele de îngrijire ale pielii și fardurile ce oferă acoperire, iar dacă pielea ta e de obicei în stare bună acele produse Nu sunt ceea ce ai nevoie.
  • Mergi când magazinul este mai puțin aglomerat (eu merg în cursul săptămânii în special lunea 😀 pe dimineață sau pe la pranz 🙂 pentru că atunci vei avea parte de mai mult timp și atenție.
  • Caută o vânzătoare al cărei stil de machiaj este unul care ție îți place, cu un ten de o culoare similară cu al tău.
  • Fii precisă și spune-i make-up artistului ce îți place și ce nu și cât timp ești dispusă să acorzi machiajului în general, dacă știi că nu îți place să îți aplici gene false sau două culori de farduri pe pleoape spune-i.
  • Nu uita că nu trebuie să cumperi nimic decât dacă vrei, nu eşti obligată să cumperi tot „pachetul”. Amestecarea mărcilor de cosmetice este o idee la fel de bună ca și cea a amestecării designerilor de îmbrăcăminte. 😛

Acestea sunt câteva sfaturi pe care eu vi le recomand din toată inimă vouă și bugetului vostru 😉 sper că ați învățat ceva nou, vă o zi frumoasă ca voi.

 

Love, Aisel.

Aspire to Inspire!

You Might Also Like

Niciun comentariu

    Lasă un răspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.