Frumusete

Machiajul feței în cinci minute

Machiajul feței în cinci minute / Easy makeup in five minutes

This post is also available in: English

Machiajul feței în cinci minute

Bună dragelor, bine ați revenit pe blogul meu, ce spuneți de machiajul feței în cinci minute? 🙂

Am nevoie doar de cinci minute pentru a crea un aspect elegant și aranjat.Fie că am o întâlnire importantă, o întâlnire la prânz sau o prezentare la serviciu,câteva minute în plus îmi pot oferi timp să îmi uniformizez culoarea pielii și să mă concentrez asupra ochilor.

Pasul 1: Ochi

Aplic puțin corector sub ochi și oriunde mai este nevoie pe față,îl întind bine de tot. Apoi aplic un fond de ten sau un CC cream. Folosesc fondul de ten doar acolo unde am nevoie,pentru a-mi uniformiza nuanța pielii. Pentru a acoperi roșeața de pe lateralele nasului, pentru a acoperi pete sau decolorări. Fixez apoi folosind o pudră ușoară și translucidă.

Pasul 2: Pleoape

Aplic un fard deschis, natural pe întreaga suprafață a pleoapelor. Aleg o culoare inofensivă,care să nu schimbe prea mult aspectul cum ar fi culoarea nisipului, kaki, maro-roșcat sau nude aplicate cu ajutorul unei pensule pentru pleoape.

Pasul 3: Conturul de ochi

Secretul accentuării rapide a ochilor stă în tehnică. Până am stăpânit-o mi-a fost mai ușor să lucrez cu un creion decât cu tuș.

Pasul 4: Buzele

Partea mea favorită a feței 😛 imi place să folosesc creioanele de buze mate, mă ajută să dau contur buzelor, îmi oferă un aspect neted pentru mai mult timp asigurând rezistentă împotriva umidității.

Pasul 5: Obrajii

Aplic pe pomeți un blush transparent cu nuanța roz sau de culoarea piersicii și îl întind bine. Mă asigur super bine că marginile sunt întinse, astfel încât să nu se observe linii evidente de demarcație sau să arăt ca un Pikachu. 🙂

 

Aici închei micul meu tutorial, sper că va plăcut și ne vedem data viitoare…

Pentru mai multe articole despre frumusețe click aici. 🙂

Vă îmbrățișez cu drag 🙂

 

Love, Aisel.

Aspire to Inspire!

You Might Also Like

Niciun comentariu

    Lasă un răspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.