Calatorii

Moeciu de sus – Județul Brașov

Moeciu de sus

This post is also available in: English

Prima zi – Moeciu de sus

După cum știți și v-ați obișnuit cu mine îmi place să călătoresc. De data aceasta am ales să las căldura copleșitoare de la mare deoparte. Să fac o escapadă de câteva zile în frumoasă noatră Românie și anume la Moeciu de sus județul Brașov.

În drum spre destinație am făcut un mic popas în Sinaia la Restaurantul Forest ( Ioana Hotel ). Unde m-am bucurat din plin de mâncărurile lor atât de gustoase și diversificate. Cât și de servirea autentică am fost foarte fericită să mănânc pe săturate diferite preparate vegetariene. Preferatele mele din meniu fiind: spanac sote cu usturoi și cartofi copți cu sare de mare și roz marin.

După ce am terminat de mâncat m-am mutat pe terasa lor pentru a servi o cafea. Terasa se află în mijlocul pădurii și are o priveliște minunată. Accesorizata cu diferite flori colorate după cum vedeți în poze. Îi dă o priveliște minunată o plăcere de a sta la rocoare și aer curat.

 

Restaurant Ioana Sinaia

 

Mi-a plăcut să lenevesc câteva minute pe un hamac amplasat între doi brazi mari și frumoși. Să ascult foșnetul pădurii, cântecul păsărelelor și liniștea de care la oraș nu am parte…
După ce mi-am încărcat foarte bine bateriile la propriu și la figurat am pornit din nou la drum. Către destinația finală – Moeciu de sus. Cum am ajuns m-am cazat și am încheiat ziua cu o plimbare pe jos în mijlocul naturii.

A doua zi – Cheile Grădiștei

O dată ajunși la Cheile Grădiștei am servit prânzul la restaurantul cu același nume. Aici lucrurile stau diferit, servirea și mâncare au lăsat de dorit… Din fericire panorama a salvat starea de spirit și o parte din bani.

Restul zilelor le-am petrecut făcând drumeții și mâncând la diferite restaurante. Îmi place la nebunie să vizitez diferite locații și să cunosc oameni din toate colțurile lumii.

Am vizitat și castelul Bran, un loc care m-a făcut să simț aerul medieval de altădată. Am început să mă gândesc din nou la povești cu prinți și prințese. Mi-am dat seama că avem o istorie foarte bogată și frumoasă și că nimic nu se poate compara cu o priveliște montană. Deși îmi plac mai mult destinațiile exotice, Moeciu de Sus a fost pentru mine un moment de liniște de care aveam nevoie în acea perioadă a vieții mele.

Cam asta a fost experiența mea la munte….

Și încă ceva: vă recomand cu încredere restaurantul Forest din Sinaia, un loc cu preparate delicioase și o servire impecabilă.

 

Love, Aisel.

Aspire to Inspire!

You Might Also Like

Niciun comentariu

    Lasă un răspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.