Frumusete

Produsele cosmetice preferate de mine

Produsele cosmetice

Produsele cosmetice folosite de mine in 2017

Cum nu am mai scris de mult un articol despre produse cosmetice, m-am decis să scriu unul despre produsele cosmetice preferate de mine, iar când spun preferate însemnă că le folosesc obsesiv.

Colagen de la Dermier

Folosesc acest produs minune de ceva timp și am numai cuvinte de laudă la adresa lui; după cum știți am vârstă de 30 de ani – nu că ar însemna asta ceva – și am ajuns să înțeleg că pielea are nevoie de multă atenție, pentru a putea arăta cât mai bine 😋. În fond, dacă arătăm bine ne simțim bine și asta este cel mai important.
Colagenul joacă un rol important în structura pielii, ajutând la elasticitatea acesteia. Cu înaintarea în varstă corpul produce cantităti din ce în ce mai mici de colagen. Dezvoltarea tehnologiei și a medicinii ne oferă din ce în ce mai multe metode prin care să ne ajutăm corpul în producerea colagenului, de la o alimentații sănătoase, la exerciții, pană la tratamente.

Paper mask de la Sephora

Despre acest produs am mai scris într-un articol trecut; îmi place foarte mult pentru că nu trebuie să mă clătesc sau să mă murdăresc pe față, ceea ce face acest produs accesibil oriunde m-aș afla: în avion, autobuz sau masină – trebuie doar să ai curaj să o porți în locuri pentru că oamenii tind să devină brusc curioși și cârcotași.

Ulei de migdale dulci

Am încetat de foarte mult timp să mai folosesc creme de corp din comerț îndreptându-mă spre produsele naturale, fie în forma lor brută, fie în combinație cu alte produse naturale. Acest ulei este soluția alternativă și naturală pentru cremă de corp și balsamul de păr. Îl pot folosi pe tot corpul și pe păr, lăsandu-mi pielea hidratată, părul moale și fin.

Săpun negru african

De când folosesc acest săpun pielea mea este mai catifelată, luminoasă și elastică; efectele se văd și sinceră să fiu nu aș încerca alt săpun, pentru moment.

Apa de trandafiri

Este un tonic bun pentru față, motiv pentru care o folosesc ori de câte ori am ocazia; are un miros plăcut și este foarte benefică pentru ten, dar cel mai important este naturală; o puteți achiziționa din farmacie sau plafar și este indicat să o folosiți de cel puțin două ori pe zi.

You Might Also Like

Niciun comentariu

    Lasă un răspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.