Frumusete

Din dragoste pentru texturi şi parfumuri

Sabon

SABON – Un imperiu de răsfăț care te face să revii, iar și iar…

Când vine vorba de calitatea răsfățului, căutarea unei femei poate merge până departe. Ba chiar ajunge să străbată de cele mai multe ori sute de magazine, companii, firme sau handmakeri. Asta până la găsirea produsului ideal care să-i ofere pielea catifelată, strălucirea dorită și, cel mai important, un ten/un corp sănătos și plin de vitalitate.

Cercetările mi-au confirmat că produsele naturale sunt de departe cele mai inspirate alegeri când vine vorba de păstrarea frumuseții naturale.

Așa am ajuns deseori să trec pragul magazinelor SABON pe care le numesc de departe un imperiu de răsfăț regal, din care niciodată nu aș vrea să ies cu mâna goală. Și asta nu doar pentru aspectul fin și luxuriant pe care ți-l oferă magazinul odată ce te afli în el. Ci mai ales pentru calitatea și finețea produselor, care te fac să te simți ca o adevărată zeiță printre contemporani.

Din Tel Aviv, în toată lumea. Drumul produselor SABON

Povestea SABON a început cu realizarea manuală a săpunurilor de casă, după o reţetă australiană veche de 70 de ani.  Primul magazin a fost deschis în 1997, în inima oraşului Tel Aviv. Producătorii spun că SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii şi pentru ascultarea celuilalt. Ei au avut dorinţa de a le oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viaţă atât de agitată.

Când ajungi să le testezi produsele, îți dai seama că ideea de la care au pornit nu este un mit. Un duș cu săpun de ulei de măsline și lapte de cocos, un masaj cu ulei Green Rose sau mirosul îmbietor și rafinat al unui parfum cu esență de Patchouli sunt cartea de vizită care îți confirmă calitatea evidentă a produselor și te face să revii în magazinele SABON ori de câte ori ai depășit limita stresului și crezi că e timpul să-ți acorzi puțină atenție.

SABON, calitate la cote maxime

Odată ce vei reveni, te întâmpină niște fețe zâmbitoare, care sunt gata să-ți ofere cele mai excelente sfaturi, pentru a alege produsul ideal. Iar la final, vor avea grijă să-ți împacheteze cumpărăturile atât de frumos încât să simți din plin că ți-ai făcut un dar binemeritat.

De fapt, prin ingredientele de înaltă calitate şi formele captivante ale ambalajelor, SABON demonstrează că înțelege profund însemnnătatea termenului „dar” și nu contenește ori de cîte ori să ne arate acest lucru cum nu se poate mai frumos.

Din vitrina magazinului, la tine acasă

Haideți să vă spun câteva ceva și despre prețurile la care puteți achiziționa produsele SABON.

Acestea nu sunt exagerat de costisitoare și variază ca preț în funcție de produs. De la 17 Ron un săpun de 100 de gr, la 260 Ron o sticlă de 50 gr. de apă de toaletă. Partea bună e că pentru 20 Ron vă puteți face un Royal Passport. Cu el beneficiați de o reducere de 10 % la fiecare sesiune de cumpărături.

Și încă ceva! De câteva ori pe an, magazinele SABON organizează Royal Passport Day, o zi cu reduceri de 40 % la toate produsele.

Produsele din imagine pot fi găsite aici:

 

Acestea fiind spuse, vă doresc un răsfăț încântător!

 

Love, Aisel

Aspire to Inspire

 

 

You Might Also Like

Niciun comentariu

    Lasă un răspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.