Frumusete

Top 10 lucruri fără de care nu pot trăi

lucruri fără de care nu pot trăi

Știu fără cine nu pot trăi (Emily Bronte – La răscruce de vânturi)

Fiecare zi are farmecul ei, nu e una ca cealaltă, dar ceea ce le aseamănă sunt acele obiceiuri comune, numite și tabieturi pe care suntem obișnuiți să le facem regulat și fără de care nu putem trăi. Referitor la lucruri fără de care nu putem trăi, astăzi m-am decis să vă împărtășesc 10 astfel de obiceiuri față de care „viața e pustiu” :).

 

1.Primul lucru la care mă gândesc atunci când vine vorba de lucruri importante e mâncarea delicioasă. Îmi place la nebunie ca mâncarea pe care o consum să fie bună la gust, să aibă gust și aromă. O mâncare fără gust îmi strică buna dispoziție…

2.Tot din categoria produselor consumabile fără de care nu pot trăi face parte cafeaua…Îi ador mirosul în zori de zi, gust, efectul…am scris un articol dedicat exclusiv cafelei și importanței vitale pe care o are în viața mea!

3.Un alt produs extrem de important pentru mine este săpunul de față de cea mai bună calitate. Sunt într-o continuă căutare a acestui produs și sper ca într-o bună zi să pot descoperi rețeta perfectă de săpun pentru tenul meu.

4.Tot ce intră în categoria Playstation, jocuri online sau gaming, este un alt lucru fără de care nu pot trăi. Sunt addicted pentru astfel de lucruri iar atunci când nu am prin preajmă un calculator, sigur mă veți vedea cu telefonul mobil în mână, foarte concentrată la vreun task :).

5.Așa încât, următor lucru fără de care nu pot trăi este desigur, telefonul. Repet, când nu am o consolă la îndemână, telefonul este cel mai bun prieten al meu.

6.Shopping-ul este totodată un obicei de care nu m-aș putea desprinde…Ador să fac cumpărături, mă relaxează, mă binedispune, mă energizează ! Hah, pe cine nu ?

7.Un alt lucru de care nu mi-e frică, ci dimpotrivă, mă face să mă simt foarte bine sunt schimbările radicale. Nu mi-a fost niciodată teamă să recurg la schimbarea domiciliului, a țării în care locuiesc, sau a look-ului. Pur și simplu am flexibilitatea necesară care mă ajută să transform aceste experiențe în unele positive și să culeg ceea ce este bun pentru mine din tot ceea ce mi se întâmplă.

8.Sportul este un alt obicei fără de care nu aș putea trăi. Mișcarea și activitatea fizică sunt extrem de importante pentru mine, pentru organismul și starea mea de sănătate și nu aș renunța pentru nimic în lume la această cutumă.

9.Înrudite cu sportul, plimbările sunt o altă formă de a spune, „fără voi nu pot trăi”. Ador să le practic în natură, printre bușteni, la mare în Carraibe, în parc sau pe bulevard. Oriunde sunt binevenite !

10.Top 10 lucruri fără de care nu pot trăi se încheie cu cremele și sărurile de față, în a căror căutare continuă mă aflu zi de zi. Îmi place să fac research între mărcile de pe piață, până ajung la produsul favorit care îmi oferă îngrijirea de care am nevoie.

 

Așa cum puteți observa din cele povestite mai sus, pe lângă iubire , aer și apă avem și alte mici – mari lucruri fără de care fiecare dintre noi nu poate trăi și care ne fac viața mai frumoasă :).

Sunt curioasă, care sunt lucrurile fără de care nu puteți voi trăi?

You Might Also Like

Niciun comentariu

    Lasă un răspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.